Klantenservice

Wil je meer weten over PaintballVerhuur.nl? Contact met ons opnemen? Een vraag stellen? Antwoorden op jouw vragen vind je op de pagina’s hieronder.

Daarom huren bij PaintballVerhuur.nl!

PaintballVerhuur.nl heeft al lange tijd ervaring in het verhuren van paintball-materialen Door onze ervaringen kunnen wij jou ook goed helpen bij jou evenement of partijtje!

Wie is PaintballVerhuur.nl?

PaintballVerhuur - de nummer 1 in verhuur van paintball-materiaal - is opgericht in 2005. Daarnaast onderscheiden wij ons van andere verhuurders door onze betrouwbaarheid, kwaliteit, service en snelheid. Over het ontstaan en wie wij zijn lees je hier meer.

Wil je snel antwoord op je vraag?

Raadpleeg dan eerst de veelgestelde vragen. Als jouw vraag hier niet bij staat kan je ons bereiken via mail, telefoon of het contact formulier. Bellen is altijd sneller. We proberen jouw mail dezelfde dag nog te beantwoorden.

Bekijk de veelgestelde vragen.

Contactgegevens

Neem contact met ons op via het contactformulier. Wij zorgen er graag voor dat je zo snel mogelijk antwoord krijgt.

Betaling

Wij hanteren drie gemakkelijke manieren van online betalen. We ondersteunen iDEAL, en jouw creditcard-betalingen worden beveiligd afgehandeld via de PayPal server. En natuurlijk kan je bij ons ook jouw bestelling over maken d.m.v. internetbankieren.

Verzenden en Retourneren

Wij verzenden jouw bestelling standaard via een DPD Parcelshop bij jou in de buurt. Dit doen wij omdat het paintball materiaal in grote kisten geleverd wordt, en je op deze manier ook niet thuis hoeft te zijn om op de grote pakketten te wachten. Via een email weet je wanneer ze in jouw jouw parcelshop gearriveerd zijn. Natuurlijk kunnen wij ook aan huis leveren.

Ook bieden wij de optie aan om gratis het materiaal af te halen en terug te brengen. Onze afhaal locatie is:

Van Der Giessenweg 19

2921LN Krimpen aan den IJssel