Gel Blasters huren

Een hippe activiteit om nooit meer te vergeten! 

Gel blasters zijn vol automatische speelgoed wapens die werken op batterijen. Het wapen schiet snel kleine gel balletjes en komen niet hard aan. Hierdoor is deze activiteit ook erg geschikt voor kinderen. De balletjes moeten 2 uur in het water gelegd worden zodat de balletjes het water kunnen opzuigen. 

Contact

Je ontvangt altijd 2 buckets en speedloaders. Daarbij is bij elke gel blasters automatisch een veiligheidsbril opgenomen. 
Splits e-mailadressen met een komma.

Prijslijst Gel blaster


  • Gel blaster + veiligheidsbril​ €9,00
  • Bucket voor gellets​ €3,00
  • Zak balletjes (10.000 st.) €15,00
  • Automatisch target €7,50
  • Camouflage net​ €20,00
  • Afscheidingsnet (3m x 50m) €39,00

Ontdek Gel Blasters!

Ben je op zoek naar een spannend avontuur geschikt voor jong en oud? Huur Gel Blasters! Deze sensationele innovatie combineert de actie van paintball met een veiligere en toffe benadering, zonder die vervelende blauwe plekken achteraf. Onze Gel Blasters zijn volledig automatisch en schieten kleine waterballetjes voor een unieke en meeslepende speelervaring.

Waarom zou je Gel Blasters huren bij PaintballVerhuur.nl?

  • Veilig en geschikt voor alle leeftijden: Onze Gel Blasters bieden plezier zonder pijn en zijn perfect voor iedereen, van jong tot oud.
  • Eenvoudige bediening: Geen behoefte aan technische kennis. Pak gewoon een Gel Blaster en begin te spelen.
  • Betaalbaar plezier: Bij PaintballVerhuur.nl begrijpen we de waarde van plezier zonder de bank te breken.

Wil je een offerte aanvragen? Vul simpelweg ons formulier in, en we streven ernaar om je binnen 24 uur verder te helpen!

Voorbereiding

Het plezier begint met de voorbereiding. De balletjes moeten van tevoren in water worden gelegd en hebben ongeveer 2 uur nodig om het juiste formaat te bereiken. Zorg ervoor dat je onze Gel Blasters altijd vooraf oplaadt met de meegeleverde kabels. Gebruik hiervoor geen snelladers (van telefoons o.i.d.)

Het Spel

Zodra de balletjes het juiste formaat hebben bereikt, ben je klaar om te spelen. Laad ze in het plastic reservoir (de hopper), maar wees voorzichtig dat er geen water mee komt, want dit kan het wapen beschadigen. Met Gel Blasters kun je een verscheidenheid aan spelvarianten spelen. Ontdek verschillende varianten in onze blog.

Bij PaintballVerhuur.nl brengen we plezier naar een geheel nieuw niveau. Beleef meeslepende avonturen zonder de zorgen van blauwe plekken. Ontdek Gel Blasters en maak je klaar voor een onvergetelijke ervaring!