Huur kinderpaintball 

Op zoek naar kinderpaintball avonturen? Huur onze topkwaliteit kinderpaintball uitrusting bij paintballverhuur.nl! Veiligheid staat voorop voor een onvergetelijke ervaring. Perfect voor verjaardagsfeestjes en schooluitjes. Reserveer nu voor een dag vol actie en plezier voor jonge avonturiers!

Contact

Direct huren

Hoe werkt het? 

Kies het aantal dat je wilt huren en het formulier berekent automatisch de kosten hiervan. Kosten besparen? Trek je oude kleren aan en huur alleen maskers, de overalls dienen namelijk alleen ter bescherming van de verf. 

Verzenden en retourneren 

Wij versturen de pakketten naar jouw huis adres. Retourneren kan via een DPD Pickup-point bij jou in de buurt. De kosten van het verzenden en retourneren worden berekend op de grote van je bestelling. 

Aantal balletjes

Per persoon schiet je ongeveer 75 balletjes per uur. De balletjes gaan per 500 of 2000. De balletjes zijn biologisch afbreekbaar. Het is daardoor niet schadelijk voor mens, dier of natuur. 

Meer informatie?

Lees hier nog meer vragen en antwoorden.

Let op: Indien je het formulier verstuurd, ga je automatisch akkoord met onze algemene voorwaarden.

Je kan ervoor kiezen om het materiaal te laten bezorgen of om het zelf op te halen. 

Bezorgen en retourneren

Indien je ervoor kiest om het materiaal te laten bezorgen worden er verzendkosten inrekening gebracht op basis van het bestelde materiaal, in het formulier wordt dit automatisch berekend. De kosten bedragen tussen €20,00 en €60,00 euro (afhankelijk van de hoeveelheid). De prijs is altijd inclusief retourneren. 

Je kunt het materiaal retourneren via een van de vele DPD pick-up points. In een van de kisten vind je een envelop met daarin de retourneer labels. 

Zelf afhalen en terugbrengen

Het materiaal zelf ophalen en terugbrengen? Hiervoor rekenen wij geen extra kosten. Je kunt het materiaal dan afhalen en terugbrengen op onze afhaallocatie in Krimpen aan den IJssel. Het adres van onze afhaallocatie: Van der Giessenweg 19 | 2921LN Krimpen aan den IJssel 


Hoe reserveer ik?

Vul het formulier naar wens in. In het besteloverzicht zie je de prijzen van je bestelling. 

Wanneer je het formulier naar ons verstuurt, ontvang je een factuur met betaallink. Je dient het bedrag voor de aflever/afhaal datum te betalen.  De borg wordt, mits alles in orde teruggekomen is, binnen 14 dagen na retournering teruggestort. 

Bij het opzetten van je paintball event zijn er verschillende dingen waar je op kan letten. Download hier de handleiding waarin allerlei tips en trics staan voor jou paintball event! 


Kinderpaintball is legaal. Let er wel op dat de openbare orde niet verstoort wordt. Zet het spel af zodat niet-deelnemers veilig kunnen passeren.  

Je kunt paintballen op eigen terrein of op terrein met toestemming van de eigenaar. Daarnaast kun je ook op openbare plekken paintballen, mits je de openbare orde niet verstoort. Dit wil zeggen dat voorbijgangers of omwonende geen last mogen hebben van het spel. Baken het speelveld af met lint of afscheidingsnetten (ook te huur bij ons). 

Kinderpaintball doet over het algemeen geen pijn zolang het masker wordt gedragen en schiet vanaf 3 meter op elkaar. Voor jonge kinderen (8-10 jaar) raden wij een afstand te bewaren van 5 meter. De wapens werken met een springveer waardoor balletjes minder hard worden afgeschoten dan volwassen wapens. 

Prijzen

Alle prijzen zijn inclusief BTW

1 tot 4 dagen


 • Kinder paintball wapen (1-5st.)
  €8,50
 • Masker
  €2,00
 • Overall (gewassen retour)
  €2.00
 • Overall (ongewassen retour)
  €7.00
 • Doos balletjes (2000st.)
  €50.00
 • Zak balletjes (500st.)
  €15.00
 • Afscheidingsnet (3m x 50m)
  €32,50
 • Camouflage net 
  €20,00