Over ons

Over Ons - PaintballVerhuur.nl

Welkom bij PaintballVerhuur.nl, jouw partner in paintballavonturen en meer! Met jarenlange ervaring en een passie voor spannende activiteiten, zijn wij dé specialist in het verhuren van paintballmateriaal en nog veel meer.

Een Historie van Ervaring

In 2005 bundelden Ruben van Duin en Sander Kwantes hun krachten en richtten ze PaintballVerhuur.nl op. Sindsdien hebben we een solide reputatie opgebouwd in het leveren van paintballmateriaal aan bedrijven, particulieren en zelfs overheden. Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om jou de beste service te bieden op het gebied van paintballactiviteiten en -evenementen.

Groei en Uitbreiding

Als bedrijf streven we altijd naar vernieuwing en verbetering. Ons assortiment is door de jaren heen uitgebreid met kinderpaintball, archery tag, gel blasters en zelfs navigatiesystemen. We blijven ons aanpassen aan de nieuwste trends en ontwikkelingen, zodat we altijd relevant blijven en jou de nieuwste en leukste ervaringen kunnen bieden.

Onze Locatie

Ons magazijn is gevestigd in het Krimpen aan den IJssel. Vanuit hier worden alle bestellingen zorgvuldig klaargemaakt en verplaatst naar onze afhaal- en verzend locatie 'Paracord'. 

Samen Sterker

Bij PaintballVerhuur.nl geloven we in samenwerkingen. Daarom werken we samen met andere bedrijven en zijn onze producten ook beschikbaar via diverse platformen. Wil je graag met ons samenwerken? Neem dan gerust contact met ons op, zodat we samen de mogelijkheden kunnen verkennen.

Bekend van TV en Media

We zijn trots op de momenten waarop ons bedrijf en onze materialen in de schijnwerpers hebben gestaan. Je hebt ons wellicht gezien op RTL, Dumpert, StukTV en vele andere platforms. Onze ervaring reikt zelfs tot programma's zoals Flikken Maastricht, Nachtbrakers, Kleine John, StukTV, Checkpoint en nog veel meer.

Bij PaintballVerhuur.nl staat plezier, kwaliteit en ervaring centraal. Ontdek ons assortiment, lees onze blogs en maak je klaar voor een onvergetelijk avontuur!