Nu 20% korting! 

Reserveer in februari en krijg 20% korting op het materiaal! 

Stel zelf je pakket samen

Stel hier je eigen pakket samen en bestel direct. Je ontvangt van ons binnen 2 werkdagen een factuur met betaallink.

Kies het aantal dat jij wilt en bekijk direct de prijzen. Heb je vragen of kom je er niet uit? Neem dan gerust contact met ons. We helpen je graag verder. 

Let op: Indien je het formulier verstuurd ga je automatisch akkoord met onze algemene voorwaarden.

Contact

Je kan ervoor kiezen om het materiaal te laten bezorgen of om het zelf op te halen. 

Bezorgen en retourneren

Indien je ervoor kiest om het materiaal te laten bezorgen worden er verzendkosten inrekening gebracht op basis van het bestelde materiaal, in het formulier wordt dit automatisch berekend. De kosten hiervan kunnen tussen de €20,00 en €180,00 bedragen. Dit is inclusief retourneren. 

Je kan het materiaal retourneren via een van de vele DPD pick-up points. In een van de kisten vind je een envelop met daarin de retourneer labels. 

Zelf afhalen en terugbrengen

Hiervoor rekenen wij geen extra kosten. Je kunt het materiaal dan afhalen en terugbrengen op onze afhaallocatie in Krimpen aan den IJssel. Het adres van onze afhaallocatie: Van der Giessenweg 19 | 2921LN Krimpen aan den IJssel 


Vul het formulier naar wens in. In het besteloverzicht zie je de prijzen van je bestelling. 

Wanneer je het formulier naar ons verzend, maken wij hier een factuur van met een betaallink. Je dient het bedrag voor de aflever/afhaal datum te betalen.  

Waar moet ik rekening mee houden?

Met ons materiaal heb je alles om direct te paintballen! Je kan je veld natuurlijk wel leuker maken door er verschillende elementen aan toe te voegen. Met camouflage netten kan je het veld aankleden en met afscheidingsnetten kan je het veld afsluiten van (openbare)wegen. Lees onze blog voor meer informatie: eerste hulp bij mijn paintball event