Stel zelf je pakket samen

Huur paintballmateriaal bij Paintball Verhuur voor een onvergetelijk avontuur vol actie! Stel zelf je assortiment samen tegen betaalbare prijzen.

Stel hier je eigen pakket samen en bestel direct. Je ontvangt van ons binnen 2 werkdagen een factuur met betaallink. 

Direct bestellen

Contact

Hoe werkt het? 

Kies het aantal dat je wilt huren en het formulier berekent automatisch de kosten hiervan. Hoe groter het aantal is wat je afneemt, hoe meer korting je krijgt. 

Verzenden en retourneren 

Wij versturen de pakketten naar jouw huisadres. Retourneren kan via een DPD Pickup-point bij jou in de buurt. De kosten van het verzenden en retourneren worden berekend op de grote van je bestelling. 

Aantal balletjes

Per persoon schiet je ongeveer 300 tot 400 balletjes per uur weg. De balletjes gaan per 500 of 2000. Tip: zeker weten dat iedereen het zelfde aantal heeft? Reken 500 balletjes p.p. Zo heeft iedereen 1 zak balletjes voor zichzelf. 

De balletjes zijn biologisch afbreekbaar. Het is daardoor niet schadelijk voor mens, dier of natuur. 

Meer informatie?

Lees hier alle vraag en antwoorden. 

Let op: Indien je het formulier verstuurd, ga je automatisch akkoord met onze algemene voorwaarden.

Hoe werkt het verzenden/afhalen en retourneren

Je kan ervoor kiezen om het materiaal te laten bezorgen of om het zelf op te halen. 

Bezorgen en retourneren

Indien je ervoor kiest om het materiaal te laten bezorgen worden er verzendkosten inrekening gebracht op basis van het bestelde materiaal, in het formulier wordt dit automatisch berekend. De kosten hiervan kunnen tussen de €20,00 en €180,00 bedragen. Dit is inclusief retourneren. 

Je kan het materiaal retourneren via een van de vele DPD pick-up points. In een van de kisten vind je een envelop met daarin de retourneer labels. 

Zelf afhalen en terugbrengen

Hiervoor rekenen wij geen extra kosten. Je kunt het materiaal dan afhalen en terugbrengen op onze afhaallocatie in Krimpen aan den IJssel. Het adres van onze afhaallocatie: Van der Giessenweg 19 | 2921LN Krimpen aan den IJssel 


Vul het formulier naar wens in. In het besteloverzicht zie je de prijzen van je bestelling. 

Wanneer je het formulier naar ons verstuurt, ontvang je een factuur met betaallink. Je dient het bedrag voor de aflever/afhaal datum te betalen.  De borg wordt, mits alles in orde teruggekomen is, binnen 14 dagen na retournering teruggestort. 

Met ons materiaal heb je alles om direct te paintballen! Je kan je veld natuurlijk wel leuker maken door er verschillende elementen toe te voegen. Met camouflage netten kan je het veld aankleden en met afscheidingsnetten kan je het veld afsluiten van (openbare)wegen. Lees onze blog voor meer informatie: eerste hulp bij mijn paintball event

Paintballen is legaal, mits je dit op eigen terrein doet of met toestemming van de eigenaar. Zorg ervoor dat (openbare)wegen buiten schietbereik zijn of scherm deze af met afscheidingsnetten (ook te huur bij ons). Daarnaast moet de persluchtfles van het wapen afgedraaid zijn tijdens het vervoeren van de wapens. 

Je mag paintball op je eigen terrein of op terrein met toestemming van de eigenaar. Let er dan wel op dat openbare wegen afgeschermd of buiten schietbereik zijn. PaintballVerhuur.nl is niet aansprakelijk wanneer op openbare plekken gepaintballd wordt. 

Paintballen met luchtdrukwapens kan pijnlijk zijn. Schiet daarom nooit op elkaar binnen 5 meter. Zorg dat iedere speler voorzien is van een beschermende masker zodat er geen oog letsel opgelopen kan worden. 

Om de pijn te verzachten kunnen de spelers dikke of losse kleding aandoen. Denk hierbij aan truien, wijde broeken of handschoenen. 

Paintballen met kinderwapens doet vrijwel geen pijn. Deze wapens werken met een springveer waardoor balletjes minder hard worden afgeschoten. Hoewel de wapens minder hard aankomen, raden wij toch aan om niet op elkaar te schieten binnen 3 meter.